Lån til en fast lav rente hot Dit Nye Lån

DitNyeLån er stedet hvor du som forbruger kan søge efter mulige långivere til privatlån. Her kan du sammenligne alle udbyderne i fred og ro, og dermed fine en der passer til dit behov.

Lånebeløb

Når du skal søge efter lån, skal du være opmærksom på at låneudbyderne ikke har samme beløbsstørrelse. Nogle af lånene er såkaldte kviklån, hvor beløbet er mindre og løbetiden meget kort. Det passer mange fint, men andre har behov for større beløb. Sammenlign lånene overfor hinanden og se hvad der passer bedst.

Dit Nye Lån

Renter

Långiverne har alle forskellige renter og gebyrer på privatlån, og det afhænger af mange faktorer. Når det handler om renter, skal du være opmærksom på at nogle har fast rentesats og andre variabel, som betyder at renten kan ændre sig med tiden – både op og ned, og det er afhængig af marked og konjunkturer. For at sammenligne prisen på renter og gebyrer, kan du bruge begrebet ÅOP, som er den årlige rentesats i procent. Den skal alle oplyse, for at gøre det overskueligt for lånerne.

Løbetid

Løbetiden hos långiverne varierer rigtigt meget – lige fra korte kviklån til længere løbetid på flere år – op til 10 år du kan også få et lån til en fast lav rente. Længere løbetid, des mere vil du skulle betale tilbage. Det vil sige, at renten sagtens kan være lavere, men at du jo betaler den flere gange og dermed bliver lånet dyrere. For at gennemskue dette, kan du kigge efter samlede omkostninger i låneperioden, og så

Sammenligne lånene.

Før du låner penge skal du være sikker på at du kan betale dem tilbage, at du har råd til dine afdrag.