Kvalitets Thai Mad Til Alle

Er du også vild med thai mad, og du godt vil dele denne passion med andre, så har du nu mulighed for at bestille en af verdens bedste kokke, når det handler om de lækre og dejlige thai retter. Skal du holde stor fest, fødselsdag, bryllup, konfirmation, reception eller jubilæum – enten hjemme eller på arbejdspladsen, så er KruaThaiCatering.dk den helt rigtige leverandør.

De er specialister i catering og udbringning af den skønne og smagfulde thai mad, og så går de ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor sender de kokken med råvarerne og maden, så du er sikker på, at alt foregår perfekt og professionelt.

krua thai

Kokken servicerer gæsterne

Når kokken og en medhjælper er med, så skyldes det, at thai mad skal serveres direkte fra køkkenet og til gæsten – med det samme, sådan at både anretning, temperatur, friskhed og smag er helt i top. Konceptet gør, at du som kunde, og alle dine gæster får en helt sublim madoplevelse, som I sent vil glemme. Så ud over at dit arrangement bliver en helt fantastisk event, så vil alle også huske maden, som det der var prikken over i´et. Krua Thai kommer og gør dit arrangement til noget helt særligt i København og på hele Sjælland, og ingen fest er for stor til deres kapacitet og evner.

Høj kvalitet til små priser

Udover den høje kvalitet, så vil du også opleve, at du faktisk kan holde gæster med lækker mad, til en helt vild god pris. Det er ikke budgettet der skal afholde dig fra at bestille deres fantastiske thai mad – det er din passion for autentisk, lækkert og smagfuldt mad, der skal få dig til at klikke videre til kruathaicatering.dk, og se, hvad de tilbyder dig.