Boost din stil og dit look

Det første mennesker som regel lægger mærke til, når de mødes, er øjnene. Øjnene er din karakter, din stil, dit indre og din personlighed. Vi hjælper dig med at få styr på dit look, så det skaber balance mellem det du er, og det folk ser i dig. Ubalance og mangel på stil, gør at du vil virke uinteressant og ligegyldig, mens det modsatte vil signalere overskud, karakter og styr på tingene. Dine øjne er dig.

bryn og vipper

Man kan gøre meget selv, men med en professionel til at retning af bryn og ”lægge bunden”, vejlede og give tips, vil resultaterne blive langt bedre, og vi finder sammen med dig, en stil og et look, som du bliver vild med. Hvis du er vild med det, så vil andre reagere på samme måde.

Når du kommer ind til Cliniqe Camille København får vi en snak om din stil og look. Fortæl os lidt om dig selv, hvilket tøj du elsker og dine yndlingsfarver, så lægger vi en plan for din forvandling.

Behandlinger:
Øjenbrynene indrammer dit ansigt og fremhæver dine øjne og stil
Velformede bryn skaber harmoni og balance i dit ansigt, og giver en flot udstråling og karakter.

Behandlingen bør gentages hver 3-5 uge.

Retning og farvning af bryn er ikke kun for kvinder
– mange mænd vil også have fordel af denne behandling.
Vi retter bryn med både pincet og voks eller Lycon strips-fri voks, og blander farverne så de matcher dig og dine ønsker.

Priser:
Retning af bryn……………………………………. 95,-
Formning af bryn med voks eller pincet………. 125,-
Farvning af bryn………………………………….. 125,-
Retning og farvning af bryn……………………… 195-
Farvning af vipper………………………………… 175,-
Retning + farvning af bryn og farvning af vipper   295,-
Brow Styling – Retning og farvning af bryn, samt vejledning i brug af Bryn make-up – 295,-

Vi glæder os til at hjælpe dig, og give dit look et helt nyt og friskt pust. Bestil tid, og så finder vi en løsning som du vil glæde dig over i lang tid, og som også vil imponere din omgangskreds.